Over ons

Oceans at Work is een goede doelen stichting. Hier maak je kennis met de mensen van ons bestuur en ontdek je hun drijfveren.

Waarom wij enthousiast zijn en wat ons als stichting beweegt, lees je in ons beleidsplan. Ook publiceren we hier jaarlijks onze financiële verantwoording

Binnenkort maak je hier kennis met onze nieuwe voorzitter en vicevoorzitter.

Renate van der Veer - van der Geest

secretaris Stichting Oceans at Work

Het kijken naar vissen blijft mij fascineren. Snorkelen kan ik uren volhouden, ik kom dan helemaal tot rust. Dat de oceanen opwarmen en de zeespiegel stijgt als gevolg van de klimaatcrisis houdt me aardig bezig. Tegelijk lust ik ook een visje. Dat voelt een beetje dubbel. Mijn inzet voor Stichting Oceans at Work zie ik als een prachtige kans om bij te dragen aan een gezonde toekomst voor de oceanen. Om met Bram Vermeulen te spreken: ik hoop hiermee een steentje te hebben verlegd.

Frans van der Veer

penningmeester Stichting Oceans at Work

Wat zou het mooi zijn als het concept van circulaire viskweek werkelijkheid wordt. Omdat het nog zo nieuw is, voelt het echt als pionieren. Komend vanuit het bankwezen wil ik mij graag inzetten voor het bijzondere werk van Stichting Oceans at Work. Ook een beetje eigenbelang, ik ben namelijk gek op vis; zowel op mijn bord als op het vissen langs de waterkant.

Michaël Laterveer

algemeen lid Stichting Oceans at Work en eigenaar van Blue Linked

Dromen moet je durven doorgeven. Die dromen omzetten in de praktijk; daarmee ben ik dagelijks bezig. Het is fantastisch om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst voor de oceanen. Als bioloog heb ik oog voor het grote geheel, zowel in de natuur als in de manier waarop we als mensen samenwerken. Bij Stichting Oceans at Work wil ik me daarvoor inzetten.

Manon Laterveer - de Beer

algemeen lid van Stichting Oceans at Work en eigenaar van Blue Imprint

Als kind keek ik ademloos naar de onderwaterfilms van Jacques Cousteau. Ik overwon mijn watervrees en leerde duiken. Voor Stichting Oceans at Work zet ik mijn aangeboren fascinatie voor het onderwaterleven om in een positieve bijdrage aan onze relatie met de zee. Ik krijg er energie van wanneer we andere mensen hierin meekrijgen.

Eric Heres

adviseur Stichting Oceans at Work, partner en mede-eigenaar van VIRTUS Communications

Hoe mooi is het om mee te mogen werken aan een duurzame toekomst voor oceaan en dus mens. Met een diervriendelijke viskweek die voorziet in de eiwitbehoefte van een groeiende wereldbevolking.