Doe mee als mede-pionier

Wil jij ook meewerken aan een gezonde relatie tussen mens en zee?
Steun dan het werk van Stichting Oceans at Work.

Jouw bijdrage helpt in het ontwikkelen van een nieuwe manier van zeevis kweken: ecologisch, zonder afval, energiezuinig en diervriendelijk. We noemen dit ‘circulaire viskweek’, met als resultaat een lekker en gezond stukje vis op je bord dat ook nog eens goed is voor de natuur.

Het vraagt veel ambitie en doorzettingsvermogen om deze droom voor elkaar te krijgen. Daar hebben we bij Stichting Oceans at Work geen gebrek aan. Maar laten we heel eerlijk zijn: er is ook geld nodig, zodat we kunnen investeren in de techniek en het onderzoek om aan te tonen hoe het werkt. Pas dan zal de markt toehappen, zodat je onze circulaire kweekvis straks in de winkel tegenkomt.
Elke gift is welkom, want veel druppels – groot én klein – maken een oceaan. Dankjewel alvast!
Doneer € 10   Doneer € 25   Doneer naar keuze

Jouw donatie wordt verwerkt via onze betaalpartner pay.nl.

Onze tegenprestatie: een uniek certificaat

Wil je Stichting Oceans at Work steunen? Dan doe je dat niet voor niks! Een duurzame vis voor op je bord kunnen we je helaas nog niet beloven. En namens jou een vis loslaten in zee, daarvoor is het nog te vroeg.

Wat we wél kunnen doen, is je belonen met een uniek certificaat. Als bewijs van je geweldige bijdrage. Daarvoor vragen we je e-mailadres bij je donatie in te vullen. Uiteraard gaan we hier zorgvuldig mee om. We gebruiken je e-mailadres alleen om jouw eigen certificaat toe te sturen. En we garanderen je dat jouw gift extra energie geeft aan ons pionierswerk.

Doneer en deel!

Doe jezelf, de toekomst van ons allemaal, de aarde, oceanen en dieren een plezier: deel onze website via de sociale media met je netwerk. En maak ook anderen enthousiast over wat we doen. Laten we samen de oceanen een stukje beter maken.

Stichting Oceans at Work is een ANBI-stichting. Donateurs mogen onder bepaalde voorwaarden hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.